УИКЕНД В БУДАПЕЩА с директен полет от София

4 дни / 3 Нощувки
Цена от: 
0 
ден първи
Директен полет от летище София на авиокомпания България Ер до Будапеща, в 14,50 ч. Моля, явете се за чекиране на Летище София, Терминал 2, два часа преди полета. Посрещане и трансфер до избрания хотел в Будапеща.
Настаняване и нощувка.
ден втори
Закуска в хотела. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии. Може да се възползвате от полудневна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език, да се разходите с корабче по Дунава или да се насладите на вкусната унгарска кухня в местен ресторант! Нощувка.

ден трети
Закуска в хотела. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии.
Целодневен тур с автобус до Виена е нашето предложение за неуморните пътешественици, които желаят да разгледат и столицата на Австро-Унгарска империя. Програмата се осъществява с екскурзовод на английски, немски или руски език.
Нощувка.

ден четвърти
Закуска. Освобождаване на стаята до 12 ч. и свободно време в Будапеща. Трансфер от хотела за полет от Будапеща до София, излитащ в 22,20 ч. местно време от летище Ференц Лист.ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
  • Самолетен билет с редовен полет София – Будапеща – София на Bulgaria Air с включени летищни такси 114 Евро към 06/06/2016
  • Настаняване за 3 нощувки със закуски в избрания от вас хотел
  • Трансфер Летище-хотел-Летище
  • Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
  • Допълнителни екскурзии
  • Входни таксиПремини към: Мобилна версия