Почивка в Мармарис - чартърен полет от София

8 дни / 7 Нощувки
Цена от: 
0 
първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на туроператора за полет до Бодрум. След пристигане на летището в Бодрум Ви очаква представителят на фирмата партньор за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

от втори ден до седми ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас /виж екскурзии/.

осми ден
Около обяд (до 12.00 часа) предстои освобождаване на хотела. Багажът може да бъде оставен в съответното помещение за това. Свободно време и трансфер до летище Бодрум с представител на туроператора за полет до София. Завръщане в България.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА
  • Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение!
  • Допълнителните екскурзии се заявяват на място!ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
  • Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ София - Бодрум - София с включени летищни такси - 79 евро на възрастен/дете.
  • Трансфер: летище-хотел-летище.
  • 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
  • Медицинска застраховка за целия период на пътуването.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
  • Горивна такса.
  • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.


ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ
  • Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана до 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
  • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
.Премини към: Мобилна версия