Екскурзия до Банкок и Пукет

9 дни / 8 Нощувки
Цена от: 
0 

 • Визов режим:
Предварително се поставят визи в България. Необходими документи: Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралство Тайланд; Една актуална снимка.
 • Начин на плащане: в брой или по банков път
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при записване;
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.
 • Цената е валидна при група от минимум 15 туриста.
 • Цените за доп.екскурзии са валидни при минимум записани 15 туриста.
 • Необходими документи:
Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие детето им да пътува с придружител.
Не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.
 • Анулации:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 90 дни преди датата на отпътуване: без неустойка;
от 89 дни до 46 дни-депозита или 50 % от цялата стойност на договора
от 45 до 0 дни: 100 % от цялата стойност на договора
 • Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
 • Цените са изготвени при курс 1.80 лв. към долар и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане.
 • Клиенти с ограничена подвижност молим да се обърнат към обслужващия ги туристически агент за допълнително съдействие и подробна информация.

ПЪРВИ ДЕН – 06.10.2018
Среща на летище София, Терминал 2 в 11.00 ч.. Отпътуване в 13.00 ч. от София с редовен полет на Катарски авиолинии по маршрут София – Доха – Бангкок. Кацане в Доха в 17.50 ч. Излитане от Доха в 20.05 ч.

ВТОРИ ДЕН – 07.10.2018
Кацане на летището в Бангкок в 07:05 ч. Посрещане от представител на компанията партньор на туроператора в Бангкок. Следва полудневен сити тур на Бангкок с разглеждане на символите на града - Полегналия Буда - позлатена 46-метрова статуя, чийто крака са изработени от черен и бял седеф и изобразяват 108 сцени, свързани с вярата в числото 108, което е свещено в будистката религия. Посещението на Големия дворец е задължително за всеки турист в Тайланд. Забележителното съоръжение е разположено в близост до брега на река Чао Прая, наречена още „реката на кралете“ и се смята за един от най-важните символи на тайландската столица - изграден в древно сиамски архитектурен стил. Дворецът е разположен на площ от 21 840 м2., и е изпълнен със стотици сгради със златни островърхи кули и блестящи мозайки. Тук се намира и статуята на Изумрудения Буда, висока едва 75 см., гравирана цялата със зелен яспис, пазена от 6 двойки 6-метрови мистични гиганти.
Настаняване Well Hotel Bangkok или подобен. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 08.10.2018
Закуска в хотела. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии – Аютая – древната столица на Сиам, разположена по поречието на река Чао Прая. С включен обяд (без напитки) на борда на кораб – 90 USD
Нощувка в хотела.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 09.10.2018 БАНГКОК - ПУКЕТ
Закуска в хотела. Трансфер до летище Бангкок. Полет за о-в Пукет. Пристигане на о-в Пукет. Трансфер и настаняване в Duangjitt Hotel Phuket 4* или подобен. Свободно време. Нощувка в хотела.

ПЕТИ ДЕН – 10.10.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Възможност за посещение на остров Пи Пи с моторна лодка /с включен обяд/ - 125 USD. Екскурзията започва в 7:45 часа и приключва към 16.00 часа, в зависимост от метеорологичните условия. Трансфер от хотела до престижното пристанище Royal Phuket. Отплаване към залива Maya и о-в Фи Фи, залива Relax Maya /където са снимани части от филма ‘‘Плажът“/. Ще имате възможността за шнорхелинг и плуване в чистите води на Loh Samah и Pieh Cove, да разгледате забележителностите на пещерата Viking, която сега е дом за гнездене на лястовици, да нахраните месните жители на ‘‘Плажът на маймуната‘‘, да оцените внушителния морски живот в Hin Klang /Великия коралов риф/. Обядът ще бъде сервиран на частен плаж във Phi Phi Natural Resort. След обяд ще разгледате Island Bamboo – равен, плосък и красив остров с бял пясък и много чиста вода. Можете да си починете на плажа, да поплувате, ще имате време за шнорхелинг. В близост до плажа има хубав коралов риф. В цената са включените трансферите от/до хотела и англоговорящ гид. Връщане до пристанището Royal Phuket и обратен трансфер до хотела.
Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – 11.10.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Възможност за еднодневна екскурзия до национален парк Као Сок с езда на слонове /с включен обяд/ - 90 USD. Националния парк Кхао Сок се простира на 739 кв. км в южната част от страната в провинция Сурат Тани. Парка обхваща най-голямата и най-старата гора в Тайланд, която е подходяща за туризъм. Екскурзията започва в 7:30 часа сутринта. Трансферът до парка продължава около 2,5 часа. Спирка за кафе пауза и гледка към залива Као Лак. По пътя ще видим мемориалния парк на Бан Нам Кхем, рибарско село унищожено от вълната на 26.12.2004 г. Около 10:30 часа пристигане в Национален парк Као Сок. Следва един от най-запомнящите се моменти от екскурзията, а именно езда на слонове, която продължава около един час. Пристигаме на мястото за обяд в лагер близо до река Сок. След обяд, ще потеглим с кану надолу по река Сок. Канутата са много стабилни и безопасни, спасителни жилетки са на разположение, както и местен водач, който да гребе. Ще плаваме по течението заобиколени от варовикови планини и скали покрити с екзотична тропическа растителност. Ако имаме късмет, може да мернем високо в небето да прелита птица носорог (hornbill) или някое животно да се припича на слънце на брега. От кануто може да видим един свят, който почти не се е променил от хилядолетия.
Трансфер до хотела. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН – 12.10.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу” – 95 USD с вечеря на блок маса.
Нощувка.

ОСМИ ДЕН 13.10.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Възможност за целодневна Екскурзия до залива Phang Nga /с включен обяд/ - 120 USD. Ще отпътувате с автобус, а след това с лодка между красотите на два залива Phang Nga и Ao Luk, разположени в устието на реката към Залива на Пукет, идваща от провинция Phang Nga. Фантастични варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Повечето от островите са обсипани с пещери с хиляди висящи сталактити. Ще посетите мюсюлманско селце на остров Panyi, както и пещерата Tham Lod. След това ще продължим към остров Khao Phingkan, известен повече като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма "Мъжът със златния пистолет", които са заснети на самия остров. Екскурзията завършва с посещение на ювелирна фабрика и фабрика за кашу. Трансфер до хотела.
Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН 14.10.2018 ПУКЕТ – ДОХА - БАНКОК
Закуска. Полет за Доха в 08:20 ч. Каца в Доха в 11.50 ч. Следващ полет за София в 15.50 ч. Каца на летище София, Терминал 2 в 21.00 ч.

Край на програмата!

 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

 • Разписание на полетите с АК „Qatar Airways”
QR 228 06OCT SOFDOH 13:00 - 17:50
QR 830 06OCT DOHBKK 20:05 - 07:05 +1 (на 07ОCT)
QR 843 14OCT HKTDOH 08:20 - 11:50
QR 225 14OCT DOHSOF 15:50 - 21:00

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • Самолетни билети София – Доха – Банкок//Пукет – Доха – София с Qatar Airways;
 • Летищни такси 366 евро (подлежат на препотвърждение при доплащане);
 • Чекиран багаж 30 кг. на човек;
 • Самолетни билети Банкок – Пукет с включени летищни такси и чекиран багаж 30 кг.;
 • 2 нощувки със закуска в 4* хотел в Банкок;
 • 5 нощувки със закуска в 4*хотел на о-в Пукет;
 • Трансфери летище – хотел – летище в Банкок;
 • Трансфери летище – хотел – летище на о-в Пукет;
 • Транспорт с климатизиран микробус по описания маршрут;
 • Екскурзоводско обслужване на английски език;
 • Туристическа програма в Банкок с включени входни такси за туристическите обекти;
 • Медицинска застраховка за 10 000 евро на човек със ЗАД "АРМЕЕЦ" ;
 • Водач при минимум 15 записани.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • Виза за Тайланд – 35 евро;
 • Храна и напитки извън посочените в програмата;
 • Бакшиши за гид и шофьор – около 30 USD на човек за цялата програма;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941. Застраховка отмяна на пътуване на ЗД „Армеец“.


ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ
 • Виза за Тайланд – 35 евро;
 • Бакшиши за гид и шофьор – около 30 USD на човек за цялата програма;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице.Премини към: Мобилна версия