Нова Година в Тайланд- Пукет

9 дни / 8 Нощувки
Цена от: 
0 
Първи ден 27.12.2018
София – Истанбул – Пукет
Полет от летище София – Терминал 2 за Истанбул с Турски авиолинии в 09:50 часа, транзитно кацане в Истанбул в 12:10 часа и полет за Пукет в 15:00 часа.

Втори ден 28.12.2018
Пукет
Пристигане в Пукет в 04:30 часа. Посрещане от представител на местния партньор. Трансфер до избран хотел. Свободно време. Настаняване. Нощувка.

Трети ден 29.12.2018
Пукет
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзии.
Възможност за посещение на остров Фи Фи с моторна лодка /с включен обяд/. Екскурзията започва в 7:45 часа и приключва към 16.00 часа, в зависимост от метеорологичните условия. Трансфер от хотела до пристанището Royal Phuket. Отплаване към о-в Фи Фи и залива Maя, където са снимани части от филма ‘‘Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Ще имате възможност за шнорхелинг и плуване в чистите води на Loh Samah и Pieh Cove. По врене на плаването ще видите някои от крайбрежните пещери, дом за гнездене на лястовици. Можете да нахраните симпатичните обитатели на ‘‘Плажа на маймуните‘‘, да оцените морския крайбрежните заливчета. Обядът ще бъде сервиран на частен плаж на остров Фи Фи. Завръщане до пристанището на остров Пукет и обратен трансфер до хотела. Нощувка.

Четвърти ден 30.12.2018
Пукет
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзия. Възможност за целодневна екскурзия до залива Phang Nga /с включен обяд/. Днес ще пътувате с автобус и с лодка между красивите гледки на два залива Phang Nga и Ao Luk. Фантастичните варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се свържете с тази екзотична природа. Повечето от островите са обсипани с красиви пещери с хиляди висящи сталактити. Ще посетите мюсюлманско селце на остров Panyi, както и пещерата Tham Lod. След това ще продължите към острова, известен повече като острова на Джеймс Бонд. Тук е заснет известният филм "Мъжът със златния пистолет“, част от култовата колекция. Завръщане на остров Пукет. Нощувка.

Пети ден 31.12.2018
о-в Пукет (закуска и Новогодишна вечеря)
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Новогодишна вечеря в хотела.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019 ГОДИНА!

Шести ден 01.01.2019
о-в Пукет (закуска)
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

Седми ден 02.01.2019
о-в Пукет (закуска)
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия.
Възможност за еднодневна екскурзия до Национален парк Као Сок с езда на слонове /с включен обяд/. Националният парк Као Сок се простира на 739 кв. км в южната част от страната в провинция Сурат Тани. Паркът обхваща най-голямата и най-старата гора в Тайланд, която е подходяща за туристически посещения. Екскурзията започва в 7:30 часа сутринта. Трансферът до парка продължава около 2,5 часа. Спирка за кафе пауза и панорамна гледка към залива Као Лак. Около 10:30 часа пристигане в Национален парк Као Сок. Следва един от най-запомнящите се моменти от екскурзията, а именно езда на слонове, която продължава около един час. Обяд в лагер близо до река Сок. След обяд, ще потеглим с кану надолу по река Сок. Канутата са стабилни и безопасни. На разположение са спасителни жилетки и плаването е придружено от местен водач. Плавате заобиколени от варовикови скали, покрити с екзотична тропическа растителност - един свят, който почти непроменен от хилядолетия.

Осми ден 03.01.2019
о-в Пукет (закуска)
Закуска. Свободно време за плаж и допълнителни развлечения.
Нощувка.

Девети ден 04.01.2019
о-в Пукет - Истанбул - София
Освобождаване на хотела. Ранен трансфер до летище Пукет за полета Пукет – Истанбул в 05:55 часа. Кацане на летище Истанбул в 13:05. В 20:10 часа полет Истанбул – София. Кацане на летище София в 20:25 часа.

Край на програмата!

 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване.

 • Полетна информация:
27DEC SOFIST 0950 1210
27DEC ISTHKT 1500 0425
04JAN HKTIST 0555 1305
04JAN ISTSOF 2010 2025

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • Самолетни билети София – Истанбул – Банкок//Пукет – Истанбул– София с Турски авиолинии;
 • Летищни такси;
 • Чекиран и ръчен багаж;
 • Трансфер: летище - хотел - летище;
 • 7 нощувки със закуски в избран хотел на о-в Пукет;
 • Новогодишна вечеря в хотел Duangjitt Resort Phuket 4* на о-в Пукет включена в цената;
 • Медицинска застраховка за 10 000 евро на човек при ЗАД “Армеец”.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • Виза за Тайланд – 35 евро.
 • Храна и напитки извън посочените в програмата.
 • Бакшиши за гид и шофьор – 30 USD на човек за цялата програма.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД “Армеец”.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ
 • Виза за Тайланд – 35 евро.
 • Бакшиши за гид и шофьор – 30 USD на човек за цялата програма.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице.Премини към: Мобилна версия