Русия - Санкт Петербург

5 дни / 4 Нощувки
Цена от: 
0 

 • Необходим брой за осъществяване на екскурзията : 35 туристи. В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 20 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената.
 • Условия за резервация :
Депозит – 35%.
Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване.
 • Условия за анулация:
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34 до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
 • Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на депозита без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.Ден 1 - 01 юни
Излитане от летище Бургас с директен полет на Аерофлот в 20,35ч. Пристигане на летище Пулково в С. Петербург в 23,45ч. Посрещане от фирмата-партньор и трансфер. Настаняване в хотел Лира 3* в стандартни стаи. Нощувка.

Ден 2 - 02 юни
Закуска. Панорамна автобусна екскурзия на града с екскурзовод на български език : Невский проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера „Аврора”и др. Посещение на Казанския събор – паметник на военната слава, построен в навечерието на Отечествената война 1812г., в който главната светиня е Чудотворната Казанска икона на Божията майка.
Екскурзия в Петропавловската крепост с разглеждане на територията и посещение на Петропавловския събор. (5часа). Свободно време. Нощувка.

Ден 3 - 03 юни
Закуска. Автобусна екскурзия на български език в Царское село – забележителен паметник на световната архитектура и парковото изкуство, извънградска резиденция на Екатерина Велика. Посещение на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година, разглеждане на парка на двореца. Връщане в С. Петербург.
Обяд в ресторант в града (включен в цената).
Обзорна екскурзия в Ермитажа - грандиозен дворцов ансамбъл, официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина на брега на р.Нева. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура, датиращи от каменния век до нашето столетие. В колекцията на музея има само оригинали.(програмата продължава около 9,5 часа). Свободно време. Нощувка.

Ден 4 - 04 юни
Закуска. Автобусна екскурзия на български език до Петерхоф - извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг и великолепни каскади. Посещение на Големия дворец и разглеждане на Нижний парк. (6,5 часа) Свободно време. Нощувка.

Ден 5 - 05 юни
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите до 12ч.. Трансфер до летище Пулково за полет С.Петербург в 16,10ч. Пристигане в Бургас в 19,35.

 • Полетното разписание е в местни времена.
 • Туроператорът си запазва правото за промени в последователността на провеждане на екскурзионната програма.ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • Самолетен билет за директен полет Бургас - Санкт Петербург – Бургас.
 • Летищни такси – 103 € (202 лв.)към 03.02.2017 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет).
 • 4 нощувки със закуска в хотел Лира 3* в С. Петербург в стандартни стаи.
 • 1 обяд.
 • Трансфери летище-хотел-летище.
 • Описаната програма е с лицензиран екскурзовод на български език.
 • Входни такси за посещаваните музеи по програмата.
 • Медицинска застраховка (с покритие 100 000 лв.).

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • Руска виза за български граждани с включена такса визов център – 120 лв (срок за издаване 14 календарни дни). Необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 бр.цветна снимка, паспортен формат.
 • Разходи от личен характер.Премини към: Мобилна версия