Почивка на остров Санторини - втори чартърен полет от София за 5 дни/4 нощувки

5 дни / 4 Нощувки
Цена от: 
0 
ден първи 06.09
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на фирмата за чартърен полет до Санторини. След кацане на летището Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Нощувка.

ден втори 07.09
Свободно време за почивка, плаж и самостоятелни разходки.
Провеждане на информационна среща за допълнителни мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

ден трети 08.09
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки, за да се насладите на очарованието на остров Санторини.
По желание ще имате възможност да се включите в обиколка на Калдерата с лодка. Ще разгледате вулкана, ще се запознаете с вулканичното минало на Санторини, ще можете да поплувате в термални води и ще имате свободно време на остров Тирасия.
/Виж екскурзии/

ден четвърти 09.09
Свободно време или по желание ще можете да посетите град Пиргос, построен на върха на хълм с невероятна панорамна гледка към острова, и да посрещнете един от най-красивите залези в типичното селище Ия.
/Виж екскурзии/


ден пет 10.09
Освобождаване на стаите до 12:00ч. или според правилата на съотвтния хотел. Oрганизиран трансфер от Вашия хотел до летището в Санторини за полет до София.
Завръщане в България.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА
  • Забележка:
Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България 15дни преди датата на заминаване. Провеждат се на Руски език.
Програмата може да претърпи промени!ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
* Изпращане на летище София от представител на фирмата;
* Самолетен билет за чартърен полет София – Санторини – София с включени летищни такси 79 евро;
* Посрещане на летище Санторини от представител на фирмата-партньор;
* Трансфер: летище-хотел-летище;
* Настаняване за 4 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел;
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
  • Допълнителни екскурзии.
  • Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
  • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 4,10 евро за 4 дни.


ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ
  • Горивна таксаПремини към: Мобилна версия