Пекин - Сиан - Шанхай - 8 нощувки - от 01.01-31.12.2016

1 дни / 1 Нощувки
Цена от: 
0 

 • Издаване на Китайска виза:
Подаване на документи за китайска виза – вторник и четвъртък. Китайското посолство издава визата за седем дни.
 • Необходими документи за издаване на китайска виза:
Задграничен паспорт на гражданин на Р. България, валиден 6 месеца след приключване на Вашата виза. Наличие поне на две чисти страници в паспорта;
Покана или Invitation Letter of Duly Authorized Unit - според изискването на Китайското посолство в България. Поканата се издава от нашата Китайска фирма партньор;
За гражданите на други държави, кандидатстващи за виза в София е необходимо да предоставят допълнително ксерокопие на ID карта. За чужди граждани стойността на виза се определя различно от цените на визи за български граждане.
2 броя цветни актуални снимки паспортен формат;
Попълнена визова анкета. Попълването на анкети може да стане и в офиса на фирмата при съдействието на нашите служители.

Ден 1 – Пекин
Пристигане в Пекин. Посрещане на летището и директен трансфер до хотела. Настаняването се извършва след 12:00ч. Свободна програма. Изхранване не е включено.
Нощувка в Jin Qiao Hotel (или подобен 3*- 4*)

Ден 2 – Пекин
След закуска ще посетите Площад Тянанмън, най-големият градски площад в света, където ще имате възможност да си направите снимки пред сградата на Музеят на китайската история (входна такса не е включена в пакета), програмата продължава с посещение на Забраненият град, най-големия дворцов комплекс в света. Следобяд ще посетите Храма на Небето – храмов комплекс, където императорите от династиите Мин и Цин са се молели за добра реколта. Обядът е в местен ресторант.
Нощувка в Jin Qiao Hotel (или подобен 3*- 4*)

Ден 3 – Пекин
След закуска следва трансфер до Великата Китайска стена, едно от Седемте чудеса на света и символ на Китайската цивилизация. Следобяд е предвидено посещение на пленителния Летен дворец, една от най-големите и най-добре съхранени Китайски кралски градини. По пътя ще спрете за снимки пред Олимпийския стадион – „Птичето гнездо“ (входна такса не е включена в пакета). Обяд в местен ресторант.
Нощувка в Jin Qiao Hotel (или подобен 3*- 4*)

Ден 4 – Пекин – Сиан
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до Beijing South Railway Station. Трансфера до жп гарата организирате сами, не е включен в пакета. Пътуване с бърз влак до Сиан, на комфортни места във втора класа. Пристигане и трансфер до хотела, отново индивидуално организиран, не е включен в цената.
Нощувка в Lee Garden Hotel (или подобен 4*)

Ден 5– Сиан
Програмата за деня започва със спиращото дъха посещение на удивителната 2200 годишна Теракотена армия. Тя представлява ансамбъл от статуи на 8 101 воѝни и половина поради остатъка от тялото на една статуя. Всичко това, заедно с каляските и конете е в реален размер и е изработено от теракота. Всичките войни са изваяни специално за да охраняват първият китайски император Цин Шъхуан в неговия задгробен живот. Продължавате към Пагодата на дивата гъска, която е построена през 652г. след Христа. Там са съхранени голямо брой Будистки писания, пренесени от Индия от прочутия монах Xuanzang. В края на обиколката ще посетите Градската стена, която е комбинация между традиционна китайска архитектура и ислямско изкуство. Обядът е в местен ресторант според програмата на екскурзовода.
Нощувка в Lee Garden Hotel (или подобен 4*)

Ден 6– Сиан - Шанхай
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището, който организирате сами, не е включен в пакета. Полет до Шанхай. Пристигане и трансфер до хотела, отново индивидуално организиран, не е включен в цената. Свободно време.
Нощувка в Express by Holiday Inn Hotel (или подобен 3*- 4*)

Ден 7 –Шанхай
Днешната разходка започва сутринта с посещение на Ю Юан Градината или както е известна още - градината на радостта. Тази невероятна градина е образец на изкуството и невероятното въображение, което са влагали средновековните дизайнери на градини в Шанхай и Китай като цяло. Следва пауза за снимки пред „Перлата на изтока“ или иначе казано телевизионната кула в Шанхай (входна такса не е включена в пакета). След обяда в местен ресторант, ще посетите Музеят Шанхай. Програмата за деня приключва с шопинг разходка по модерните магазини на главната търговска улица в града.
Нощувка в Express by Holiday Inn Hotel (или подобен 3*- 4*)

Ден 8 –Шанхай
Закуска. Свободно време през целия ден. Нощувка в Express by Holiday Inn Hotel (или подобен 3*- 4*).

Ден 9 – Отпътуване от Шанхай
След закуска, освобождаване на хотела и трансфер до летището, който организирате сами, не е включен в пакета.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА!
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • Настаняване за 3 нощувки със закуски в хотел 3/4* в Пекин;
 • Настаняване за 2 нощувки със закуски в хотел 4* в Сиан;
 • Настаняване за 3 нощувки със закуски в хотел 3/4* в Шанхай;
 • 4 обяда в местни ресторанти;
 • Билети за влака Пекин-Сиан, за предвидените в програмата пътувания;
 • Самолетен билет с включени летищни такси и такса гориво за вътрешния полет Сиан - Шанхай;
 • Английско говорящ водач за всички посещавани обекти;
 • Входни такси за всички посещавани обекти;
 • Луксозен автобус в климатик за всички трансфери и екскурзии по програмата;
 • Трансфер летище-хотел.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • Самолетен билет и летищни такси;
 • Китайска виза за еднократно влизане в страната - 80$;
 • Такса за обработка на документи - 25$;
 • Вечери;
 • Бакшиши и разходи от личен характер.Премини към: Мобилна версия