Нова Година в Албания

4 дни / 3 Нощувки

Дати на отпътуване:Цена от: 
149 € 
Популярни места за посещение в близост до район Mali I Robit, Kavaje, където се намира хотела:

Градчето Durres е известно със своя Археологически Музей, Амфитеатър, Венецианска кула /сега превърната в кафе с хубава панорамна гледка/ и крепостта, както и с прекрасните плажове на Адриатическо море.

В близост до Kavaje района, туристите могат да се отправят към столицата Тирана, където освен в централната част на града, могат да се разходят и посетят например известния бункер в околностите на Тирана, превърнат в музей на изкуството – Bunk’Art.
Също така недалеч се намира известната крепост в град Kalaja, както и музея на Онуфри и известната до него църква в чест на Света Дева Мария, където туристите могат да се насладят на прекрасния иконостас и капелата зад него, датиращи от 16 век.

Малкият манастир Ardenica е едно интересно място за посещение недалеч от районът на Kavaje, на хълма между градчетата Lushjë и Fier. Интериорът на църквата Света Дева Мария,чиито фрески и иконостас датират от 18 век, са дело на братя Зографи.ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
  • 3 нощувки със закуски и вечери;
  • Новогодишна празнична вечера на 31.12 с включени напитки и забавна програма на живо;
  • Градска такса.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
  • Медицинска застраховка за Вашето пътуване в чужбина ще Ви бъде предложена допълнително. Повече информация за тарифите ще получите от Вашия консултант. 
 
FAFA Resort се намира в местността Мали и Робит, на 15 км от центъра на Дуръс и на 35 км от международно летище Тирана. Разположен на брега на Адриатическо море, със собствена плажна ивица, комплексът предлага незабравима почивка за своите гости.
цена от:
149 €
повече »
Премини към: Мобилна версия